Soseaua Bucuresti, Ciorogarla, Romania

Neorec Solution – Acum cu o noua interfata

Bine ai venit pe site-ul nostru!

Noi suntem Neorec Solution, o companie cu o experienta de peste 10 ani in domeniul colectarii deseurilor.

Asadar, activitatea companiei s-a bazat pe dedicare, profesionalism iar impreuna cu echipa noastra si a colaborariilor am reusit sa oferim solutii in ceea ce priveste domeniul reciclarii si al sanatatii mediului inconjurator.

Fiind interesati de o imbunatatire si o extindere permanenta a serviciilor oferite, Neorec Solution se axeaza pe identificarea si pe furnizarea de servicii integrate de gestionare a deseurilor, astfel ca alaturi de colaboratorii nostri am reusit sa gasim solutia optima de reciclare.

Neorec solution este o companie cu compentente dezvoltate in domeniul serviciilor de management integrat al deseurilor. Societatea noastra este autorizata in domeniul colectarii, valorificarii, tratarii deseurilor din diferite fluxuri. Compania este un operator de incredere in piata managementului deseurilor, cu dorinta de imbunatatire si extindere a serviciilor oferite pentru a gasi cele mai bune solutii in domeniul reciclarii.

Misiunea companiei este de a identifica solutiile de management integrat al deseurilor prin relatii solide reciproc avantajoase pentru dezvoltarea economiei circulare.

Lasa un comentariu