Soseaua Bucuresti, Ciorogarla, Romania

Managementul Deseurilor

Deseurile reprezinta principala problema a poluarii. O gestionare corespunzatoare a acestora este pasul spre bine in privinta eliminarii poluarii. Activitatea de management al deseurilor cuprinde colectarea, transportul, tratarea, reciclarea si depozitarea deseurilor. Scopul principal? Reintroducerea in ecosistem a anumitor materiale si evitarea pe cat de mult posibil a risipirii resurselor.

Conform legii 211\2011, republicata in 2014, persoanele juridice care detin sau produc deseuri, au obligatia de a desemna o persoana din randul propriilor angajati, care sa gestioneze corect deseurile, sau sa delege aceasta activitate unei terte persoane.

Echipa Neorec Solution are rolul de a ajuta la colectarea, sortarea si impachetarea deseurilor in baloti, cu ajutorul echipamentelor noastre specializate, cu mentiunea foarte importanta ca aceste deseuri nu mai pot polua.

Amestecarea deseurilor periculoase cu alte tipuri de deseuri, substante sau materiale este strict interzisa.

Rolul unei firme specializate, precum Neorec, este de a integra si deprinde toate prevederile si obligatiile legale privind protectia mediului.

Neorec Solution iti ofera servicii de mangement al deseurilor prin specialisti care au expertiza si experienta in domeniul mediului.

Un parteneriat cu echipa noastra presupune atentie, grija atat la nivelul companiei tale cat si grija fata de mediu si luarea celor mai bune decizii care sa avantajeze toti participantii.

Preluam toate responsabilitatile activitatii de gestiune a deseurilor si identificam problemele cu ajutorul specialistului in gestionarea deseurilor si serviciilor de mediu.

 

Iti oferim suport in ceea ce priveste calculul cantitatilor de deseuri. Oferim sprijinul necesar pentru a putea stabili încadrarea corecta pe coduri de deseuri. Analiza deseurilor este realizata conform Legii 211/2011 privind regimul deseurilor cat si H.G 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor.

Intocmim actele si predam rapoartele care identifica diferenta tipurilor de deseuri generate, contractele de colectare si autorizatiile de mediu.

De asemenea, asiguram urmarirea trasabilitatii deseurilor generate pentru a te convinge ca acestea au parte de cea ai buna manevrare.

Sunt considerate fapte contraventionale abandonarea deseurilor si a ambalajelor pe spatiile verzi, caile de comunicatie si in locurile publice. De asemenea, lipsa unei evidente stricte a producerii transportului, valorificarii si eliminarii deseurilor este interzisa.