Soseaua Bucuresti, Ciorogarla, Romania

Despre noi

Neorec Solution este compania care detine competente dezvoltate in domeniul serviciilor de management integrat al deseurilor.

Societatea noastra are ca principal obiectiv furnizarea de servicii integrate privind managementul deseurilor. Avem autorizari in domeniul colectarii, valorificarii si tratarii deseurilor din diferite fluxuri.

Problema poluarii este mai veche decat ne putem imagina, iar deseurile sunt o mare parte din problema. Colectarea acestora, in special colectarea selectiva este pasul inainte catre un mediu, daca nu in totalitate curat, un mediu in care poluarea nu este resimtita atat de mult.

Potrivit unui studiu, in anul 2014, cantitatea de deseuri municipale a fost de cinci tone pe an, dintre care doar 13% dintre acestea au fost deseuri reciclabile.

Cu ajutorul colectarii selective, in acel an 80% dintre deseuri ar fi putut fi reciclate, ceea ce nu a fost posibil deoarece colectarea selectiva nu a fost si inca nu este o metoda luata in serios.

Neorec Solution este un operator de incredere in piata managementului deseurilor cu o dorinta uimitoare de imbunatatire si de extindere a serviciilor oferite in a gasi cele mai bune solutii in domeniul reciclarii.

Valorile noastre se bazeaza pe responsabilitate si dorinta de suport pentru companiile mari sau mici care doresc sa fie mai aproape de mediul inconjurator si sa isi dezvolte la nivel de companie un spirit verde.

Suntem la curent cu legislatiile ce privesc managementul deseurilor pentru a le gestiona, realiza evidenta, a le identifica si a le clasifica in mod corect.

Misiune
Misiunea companiei este de a identifica solutiile de management integrat al deseurilor prin relatii solide reciproc avantajoase pentru dezvoltarea economiei circulare.
Viziune
Prin dezvoltarea activitatilor dorim sa ne pozitionam intre liderii companiilor care oferta solutii de management integrat al deseurilor.
Valori
Valorile companiei se pot rezuma la doar doua cuvinte: COMPETENTA si PROMPTITUDINE, cuvinte care includ toata grija fata de mediu si de clientii cu care colaboram.